Kombinace jablek a ořechů k podzimu prostě patří. A co teprve když se k tomu přidá kvalitní kakao a čokoláda!😋 Recept je naprosto jednoduchý, takže ho zvládne opravdu každý…

Ingredience

•200 g hladké špaldové mouky
•100 g mandlové mouky*
•80g třtinového cukru
•80g másla
•80g kešu pasty*
•4 žloutky
•4 bílky
•1 vanilkový cukr
•1 prášek do pečiva •1 lžíce kakaa*
•1 lžíce skořice
•citronová kůra
•na špičku nože soli
•2 oloupaná a nahrubo nastrouhaná jablka
•1 lžíce rozinek
•1 lžíce kokosu


Postup:

  1. Všechny suroviny kromě bílku smícháme na těsto a nakonec jemně zapracujeme ušlehaný sníh.
  2. Těsto rozetřeme na plech a upečeme na 180 stupňů cca 30 minut.
  3. Vychladlý upečený koláč potřeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem nebo ořechy.

Produkty označené *seženete na @svetplodu v top kvalitě💛🥥